Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Produkty vysoké kvality

Kůže po vyčinění, kterou KARO ekologicky zpracovává, je získaná jako druhotný (odpadní) produkt zpracování masa v potravinářském průmyslu. Kůže tedy nevzniká z potřeby kožedělného průmyslu a liší se tak od synteticky vytvářené umělé kůže, která je vyráběna účelově, nemá druhotné využití a vyžaduje ekologicky náročnou likvidaci.

E-shop

Navštivte náš e-shop s výrobky z buvolích a hovězích usní, které jsou jedinečné svou barvou, dezénem, tloušťkou, ale také měkkostí, omakem, povrchovou úpravou a dalšími důležitými parametry. Prodávané usně z buvola mají přibližně 4 m2 a hovězí je v rozmezí 4-6 m2. Odběr u každého artiklu je možný pouze od 1 ks.

Nabízíme mnoho barev, mnoho struktur

V současné době dodáváme svým zákazníkům komplexní sortiment artiklů z buvolích a hovězích usní a vyrábíme přes 650 barevných odstínů, dle požadavku od našich především zahraničních zákazníků. Současná barevná kolekce čítá přes 100 barevných odstínů, které držíme skladem a jsme schopni po dohodě se zákazníkem obratem zaslat k dalšímu zpracování.

Aktuality

Karo – Leather Company s.r.o. je nově na sociálních sítích.

Navštivte náš E-SHOP.
Nabízíme dodání zdarma pohodlně až k Vám.
Nové vzorníky zasíláme obratem zdarma.

V souladu se strategickým rámcem rozvoje společnosti, KARO - Leather Company rozvíjí několik projektů v rámci evropských dotačních programů.
Uvedené operační programy jsou spolufinancovány ze strukturálních a investičních fondů EU.
Společnost s jejich pomocí realizuje svoje investiční záměry za účelem dalšího růstu a udržení konkurenceschopnosti v oblasti výroby a zpracování kůže.

Cesta kvality začíná u nás!

Ročně dodáváme kůže do mnoha zahraničních zemí. Většina produkce KARO míří do dalších států Evropské unie, zejména do Polska, kde se nachází významná část prvovýroby nábytku pro evropský kontinent.

Máte dotaz?

Neváhejte a kontaktujte nás. Potřebujete bližší informace?
Potřebujete poradit nebo nabídnout cenovou kalkulaci? Jsme tu pro vás.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (zde)
Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.